pátek 23. ledna 2015

Oatmeal breakfast.



 Ovesný kaše si k snídani dělám o víkendech, prázninách, nemocích,.. Prostě když mám ráno čas. :D A protože jsme s mamkou vzaly útokem obchod se zdravou výživou, tak poslední 2 kaše byly i zdravý. :D




Budete potřebovat:
Ovesný vločky
Datlový sirup (nebo třeba javorový)
Pasta z pražených mandlí (burákový máslo je taky mňamka)
banán
voda


Postup:
1. Nalijte do hrnce vodu, nasypte do ní ovesné vločky (množství dávám tak od oka :D) a dejte vařit. Stále míchejte.
2. Uvařenou kaši nalijte do misky
3. Čím si kaši dochutíte je úplně na vás, tak napíšu jedenu z milionu variant)) Dala jsem do středu trochu mandlové pasty, poskládala nakrájený banán a polila datlovým sirupem.




A dneska ráno jsem ještě na kaši nastrouhala 70% čokoládu Lindt, která tomu dala zase trošku lepší chuť, takže jak říkám, pořád je tu spousta způsobů, jak jí vylepšovat))


Poslední dva články jsou návody jak udělat nějaký jídlo/pití :D Mám teď celkem dost nápadů na články, takže se máte na co těšit))

4 komentáře:

  1. Odkud je ten datlový sirup, prosím? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleď ze Zdravý výživy u nás na Dobříši.. :D Ale asi bude v jakýkoliv větší Zdravý výživě))

      Vymazat
  2. O bože, to vypadá tak skvěle! Hlavně to vypadá strašně chutně (asi kvůli tomu možná přestanu mít cokoliv na světě proti ovesným kaším a veškerému zdravému jídlu!).

    OdpovědětVymazat
  3. Desing je moc pěkný :)
    Ovesný kaše jsou moc mňnamka, ale nedávám si s ní tolik záležet :D

    OdpovědětVymazat